Menu

INDFLYDELSE

Sådan kan du gøre

 

Her er nogle forslag, som andre har kunnet bruge:

Tag en snak med din chef

Synes du I kan gøre tingene smartere i butikken eller at noget bør være anderledes? Hvis du har gode ideer til forbedringer eller forslag til mere hensigtsmæssige arbejdsgange, så tag en snak med din leder. Du kan måske bidrage med erfaringer, nye input og viden. Det viser engagement og giver indflydelse.

Vær aktiv ved møder

Møder internt på din arbejdsplads, informations- og personalemøder giver også mulighed for indflydelse, især hvis du deltager aktivt. Her bliver du informeret om, hvad der foregår i butikken/organisationen og har mulighed for at kommentere. Aktiv deltagelse giver dig mulighed for at komme til orde og få dine synspunkter frem og dermed have indflydelse. 

Tag ansvar og skab tillid

Du kan også få indflydelse, hvis du tager ansvar for opgaver og fuldfører dem godt – det er med til at skabe tillid til dig og det du kan. Det kan fx aktivt informere din leder om forløbet i dine opgaver, gøre opmærksom på, hvis der er uhensigtsmæssigheder eller andet din leder bør forholde sig til.
Ofte har du også viden om, hvad der fungerer godt og mindre godt. Ved at bidrage med denne viden og komme med forslag til ændringer, har du mulighed for at få indflydelse.

Kom med forslag til arbejdsmiljø-/samarbejdsudvalgsrepræsentant

Du har mulighed for at få indflydelse gennem din arbejdsmiljø- eller SU-repræsentant. Du kan også vælge selv at bliver arbejdsmiljø- eller samarbejdsudvalgsrepræsentant.